keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Vitutusta

Siis oikeesti, ei voi olla!! Heti tokana päivänä menin mäkkiin.. ranskalaiset ja omenapaistos... sitten vielä , ehkä kävin ostaa vähä kalorisia karkkeja ja.. suklaapatukan :(
Hävettää niin paljon. Miksi?

Ja koulussa kurkkusalaattia, perunamuussia ja kalapullia. Oli kyllä iso annos mutta oli 8h päivä ja koulussa syön aina paljon!
Ja n. litra vettä tähän mennessä.
sekä lihis.

Maanantaina mittaan ju punnitsen aina itseni, mutta en usko että olen laihtunut yhtään grammaa. Aina sopii toivoa :)

4 kommenttia:

  1. Hei Peppi.

    Olen täsmälleen saman pituinen ja painoinen kuin sinä.
    Muut saavat sanoa mitä vain minullekin, mutta tiedän itse että minussa on liikaa inhottavaa rasvaa. Minua ärsyttää kun ihmiset sanovat sopivan pituiseksi ja painoiseksi. Mikä helvetin sopiva. SOpiva tarkoittaa mielestäni sellaista tyyppiä jolla on aikas lailla liikaa lihaa luiden ympärillä.

    SYön ja liikun tarveellisesti, mutta paino ei heilahda alaspäin.
    Jos keksit keinon päästä 54, kerro se heti minulle :) minäkin yritän parhaani, junnaamisesta huolimatta. tsemppiä.

    VastaaPoista
  2. Koulussa normaalisyömisestä on turha hikeentyä.
    Kuitenkin mäkkiläskeille olisi hyvä sanoa hyvästit ja lihiksetkään eivät varsinaisesti ole mitään laihisruokaa ;)

    Itsehän laihduttelin n. puoli vuotta sitten sen +10kg, mutta nyt nuo ovat uhkaavasti tulossa takaisin... Ei tässä voi syyttä kuin itseään, kun lopetin kuntoilun. Noh, nyt alkaa taas armoton kuntoilu maanantaina :)

    Tälläkin kertaa laadin itselleni treeniohjelman ja aion myös noudattaa sitä (onneksi minulla on mies orjapiiskuroimassa, jos meinaan livetä :D).
    On helppo pysyä ohjelmassa, jos tekee siitä vaihtelevan, tällöin ei tylsisty kovin nopsaan :)
    Viime kerralla liikuin neljän päivän sykleissä 1. päivänä pyöräilyä, toisena kuntopiiri, kolmantena lihaskuntoa ja neljäntenä lepo ja kalorit pidin alle 1500/päivä.

    Kiloklubi on kanssa ihan kiva paikka, kannattaa liittyä. Itse sain sieltä ainakin lisätsemppiä :)

    Jään kyllä seurailemaan edistymistäsi :)

    VastaaPoista
  3. Minulta tulee nyt tällainen kommenttitulva, mutta piti vielä sanoa, että kannattaa ostaa kaupasta maustamatonta maitorahkaa, johon voit sitten lisätä marjoja, ananasta tai mitä nyt ikinä tykkää laittaa. Vähän kaloreita, paljon proteiinia, pitää nälän poissa kauan.

    VastaaPoista
  4. Oi, alan varmasti seuraamaan tätä blogia, jos todella jatkat tätä. Itselleni kävi niin, että kuukauden ajan jaksoin kirjoitella ja sitten into lopahti :/ Mulla on aika samat mitatkin kuin sulla, joten innolla odotan tulevia postauksia :)
    t. irasd

    VastaaPoista