tiistai 22. syyskuuta 2009

Mittoja mittoja...




























































Eilen illalla päätin että vihdoin taas jätän roskaruuat pois ja muut pullamössöt vaikka se on hyvin vaikeeta ja varmasti retkahtelen. Silti karkista en voi luopua, mutta vähennän paljon!
Ongelmani on vain se, etteivät raejuustot sun muut vie nälkää hyvin ja jo tunnin päästä olan jääkaapilla.. help! :/

Tällä hetkellä olen näin iso...
Rinta:88 cm
Vyötärö: 68cm..
Lanne: 92cm (leveimmästäkohdasta)
Reisi: 51cm (noin 5cm haaroista alemmas)
Käsin: 25cm (haban kohalta rentona)

Tulin just koulusta ja oon tänään syönyt:

Puuroa 3dl + rasvatontamaitoa 1dl ja sokeria
4 hapankorppua voin kanssa
180g raejuustoa
1,5l vettä

21 kommenttia:

  1. Tsemmpiä sinulle! Tavoite on varmaan hankala saavuttaa, mutta pystyt siihen kyllä. Muista syödä ainakin sen verran, ettet tule kipeäksi, ja jos harrastat liikuntaa, niin tulee syödä enemmän, sen varmaan tiesitkin :)
    Onnea ja rohkeutta!

    VastaaPoista
  2. nutu: tiesin :) siksi en oikein liikuntaa harrasta, mutta hyötyliikuntaa yleensä :) kiitos<3

    VastaaPoista
  3. et kai ole tosissasi? surettaa oikeasti lukea tätä. vartalos on täydellinen. sanot ettet halua olla luuranko, mutta jos tästä vielä lähdet laihduttamaan niin sellanen susta kyllä tulee. :(

    VastaaPoista
  4. Olet normaalipainoinen enkä mä näe noissa kuvissa yhtään ylimääräistä läskiä. Onko vika vain korvien välissä vai miksi laihdutat? Ainoa syy taitaa olla numero vaa'assa? Olet hoikka jo nykyisessä 58 kilon (?) painossasi ja vaikka se numero saattaa kuulostaa isolta niin näin ulkopuolisen mielestä sun ei tarvitse laihduttaa. Etkä todennäköisesti kovin paljoa laihdukaan, sillä sulla ei kuvien mukaan ole mitään mitä laihduttaisit pois. Ole tyytyväinen itseesi ja jätä laihdutus niille joille se oikeasti on tarpeellista.

    Olet 18 vuotta ja haluat päästä kahden vuoden takaisiin mittoihisi. Kaksi vuotta sitten olit 16 vuotta eli mahdollisesti vielä kasvuiässä. Kenenkään ei "aikuisena" kuulu olla samoissa mitoissa kuin kasvavana teininä / lapsena. Eikö vain voi hyväksyä sitä että paino nousee normaalisti kasvun mukana suhteessa muun kropan kasvuun?

    Söisit edes kunnon ruokaa, mikään raejuustodieetti ei pidä sun painoas alhaisena viikkoa kauempaa. Dieetit on muutenkin tarkoitettu vain lyhytaikaisiin tuloksiin.

    VastaaPoista
  5. Täytyy sanoa että idiootti olet jos noista mitoista laihdutat, kun sekä valokuvat että vaaka näyttävät kuinka hoikka olet, mutta jos teet sen, niin tee se edes terveellisesti. Luuletko oikeasti, että saat terveellistä ja monipuolista ravintoa, jos syöt raejuustoa ja hapankorppuja? Liitypä vaikka kiloklubiin (www.kiloklubi.fi) niin saat jotain käsitystä, miten tulee syödä.

    P.S. Jos olet ajan myötä "lihonut" 54 kilosta 58:n, niin otahan huomioon, että lapset ja nuoret saa lisää painoa kasvaessaan ja kehittyessään. Ei kukaan voi olla joku 45 kiloinen ikuisesti.

    VastaaPoista
  6. Älä nyt herranjumala rupea laihduttamaan! :o upeat muodot sulla. Haluaisitko sitten olla vai joku riisikeppi? :<

    VastaaPoista
  7. Sorry tyttö, mutta sulla on syömishäiriö, oli se diagnosoitu tai ei. Sinä OLET jo täydellinen, kaikki muu haihattelu on masokismia ja tuhoaa terveytesi!

    VastaaPoista
  8. heippa!
    aloin itse laihduttamaan elokuun keskivaiheilla. olin kesällä lihonut ja painoin 59,2 kg, mikä on eniten mitä oeln koskaan elämässäni painanut. tavoitteenani on 49-52 kg, mikä on pituiselleni pätkälle (160cm) ihan ok paino.
    nyt vähän päälle kuukaudessa olen laihtunut miltei 3,5 kiloa. aloin tekemään 50min reippaan kävelylenkin 6 krt/viikossa. aiemmin kävin myös salilla pari kertaa viikossa. toi lenkkeily on ihan kivaa, nyt on kaunis syksy ja voi ladata puhelimeen/ipodiin yms kivaa musiikkia ja reippailla sit sen tahdissa :)

    liian vähän ei kannata syödä, sillä silloin elimistö menee säästöliekille ja alkaa varastoimaan rasvaa kehoon jokaisesta suupalasta minkä syöt. itse olen pitänyt kalorit vähän alle 1500:sa, syön aamiaisen ja päivällisen. iltaisin napostelen vähän mysliä ja juon teetä. kuumat juomat pitävät vatsankin täydentuntuisena!

    pidän myös karkkipäivän kerran viikossa, ja karkkipäivänä saan syödä mitä haluan. kävin muinoin ravitsemusterapeutilla ja tämä sanoi että täytyy muistaa myös herkutella, kun armottomasti kieltää itseltä kaiken hyvän, tulee helposti myös sorruttua. kun makeannälkä viikolla yllättää, olen syönyt pari palaa tummaa suklaata tai pirkan sokerittomia salmiakkikarkkeja, (100kcal/100g.

    toivon että neuvoistani on sinulle hyötyä!hyvää syksyn jatkoa! :)

    VastaaPoista
  9. ei sinun tuota tarvitsisi tehdä, ole niin laiha:S mutta kunhan et alle 50-kiloseksi päästä itseäsi:) !!!

    VastaaPoista
  10. Nyt jumalauta oikeesti!!

    VastaaPoista
  11. miks ihmeessä laihdutat? ;oo oot jo tosi hoikka ja hyvä vartaloinen <3 ;)

    VastaaPoista
  12. vitun reiluu oot muutenkin jo mallinmitoissa niin pitää sit oikeesti lihavat saada huonolle mielelle.. itse paraskin sanomaan kun painan vitun huimat 55kg/150cm :( mut laihdutan tälläkin hetkellä siihen 40-45kg...

    VastaaPoista
  13. Voi kamaluus )= Ihan surettaa ku joillai on JO täydellinen vartalo ni viel pitäis laihuttaa. Itelläni on n. 30 kg ylipainoa(joka on toooodella paljon)Olen aloittanut laihduttamisen, käyn vesijumpassa ja kuntosalilla ja syön kunnon ruokaa. Kauhistuttaa ihan jos on jo valmiiksi hoikka niin pitäisi edelleen laihduttaa )=

    VastaaPoista
  14. jään seurailemaan :D Ehkä saan tästä inspistä itellenikin :)))

    VastaaPoista
  15. kuinka pitkä muuten oot??

    VastaaPoista
  16. Ootko sä tyttö oikeesti ihan pimee ?! KATO NYT ITTEES! Sulla ei ole EDES alavatsapömppistä mikä mullakin on vaikka olen hoikka.. Olen TODELLA kateellinen tosta kropasta mikä sulla on! Älä ala millekkään typerälle dieetille, syö terveellisesti ja liiku monipuolisesti niin näytät todella hyvältä ilman mitään lauhduttamisia! Ole ylpeä siitä mitä sulla on!! HUOM!: Lihakset painaa enemmän kuin läski! ;) Siksi sun painos saattaa tuntua isolta.

    VastaaPoista
  17. mä tiiän mihin oon menossa ja en todellakaan mee alle 50, en ees siihen asti. Tahdon 54, sillä pidän kurvikkaista vaatteistani. Tahdon vain että entiset "skinny" farkkuni mahtuvat ja voin pitää nykyisiä ilman pieniä kahvoja :)
    Mä syön aika paljon päivässäm, mutta alan terveellisemmin syömään

    VastaaPoista
  18. Oioioi pidän sun mahasta. <3 Varsinkin edestä katsottuna se on ihana. :)

    Oon saman ikänen ku sä, oon 168 cm pitkä ja.. eww, 62-64 kg. -.- En oo ihan täysin varma painostani. Mut siis siinä yli 60 ja alle 65 ja en oo yhtään tyytyväinen. :< En oo ylipainonen mut ei mun tod. tartteis näin paljoo painaa enkä oo yhtään happy tässä kropassa nyt. Tykkään tosi paljon sun vartalosta nii mulle se 68 vois olla se ensimmäine etappi. Haluisin kans painaa joku 50-55 kg.:)

    Mul oli sama juttu et ku just pari vuotta sitte painoin 55 kg nii pidin itteeni ihan sairaana läsönä. Nyt kumminki ku katon niitä kuvii jollon painoin sen verran nii tekisin mitä tahansa et oisin sen näkönen taas. :o

    Ja like i said nii mun mielestä sul on tosi nätti kroppa ja et todellakaa oo mikään läski mutta kai sä sen ittekki tajuut. :) Ja kauheelt tuntuu nyt olla tällee et "joo tsemppiä sulle!<3" mut ku tavallaan ymmärrän sua. :D

    Ja niin kauan ku pysyy fiksussa laihduttamisessa etkä mee mihinkää ääri painon pudotuksiin nii ihan hyvältä mun mielestä kuulostaa ja jään innolla seurailee. :) Yritän saada itteeniki inspiroitua tähän. ;)

    VastaaPoista
  19. rakas anonyymi : Kiva kuulla että ymmärrät ja oot aika samassa jamassa ;D Ei, en pidä itseäni lihavana ja itseasiassa pidän vartalostani. Reidet ja masu voi olla paremmat. Haluun vaan timmimmäksi enkä olla sairaalloisen laiha. Haluan vain olla, hoikka ja silti kurvikas ;)

    VastaaPoista